onsdag 3 maj 2017

SussiLi by Sweden, ett Svenskt klädmärke för den unika medvetna kvinna.Nu har det blivit vår med riktigt härlig värme. Helt underbart och allt bara knoppas, blir grönt samt man spritter i hela kroppen.

Perfekt att använda SussiLi by Sweden kläderna som går åt de ljusa milda färgerna.

Att använda olika nyanser men ändå lika färg blir riktigt magiskt och som är just som  SussiLi by Sweden är.

Enfärgat och inte så mycket mönster heller.
Allt för att man ska kunna ta till lite accessoaer istället som scarf, smycken, skor, handväska, coolt läppstift, nagellack mm som är en riktigt färgbomb.SussiLi by Sweden, ett Svenskt klädmärke för den unika medvetna kvinna.
Det handgjorda vet ni hör ju till SussiLi by Sweden och som jag bara älskar tillsammans med kläderna.

Det blir så otroligt bra variation med för när man exempelvis skulle ut på en resa så behöver man inte packa ner för många plagg utan tänka då på de olika detaljerna att lägga till i sin outfit.

En tunika, klänning, capribyxan, några basic plagg, skor och så det handgjorda men glöm framförallt  inte smycken och helst lite långa halsband och så något coolt armband, så är man klar... 😀
Är du intresserad av några online-kurser ihop med coachning så finns det lite att välja på i e-handel.


Ha en bra dag,
AnneLi

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Hej, du får gärna adda mig på facebook.
Där kan vi även ha kontakt med varann via chatt.
Jag är designer och Livsstilskonstnär med eget klädmärke till den mogna kvinnan samt homestyling både inne och ute. Är FastighetsAgent runt medelhavet där jag hjälper kunder som vill hitta ett eget boende eller vill skapa en investering med passivinkomst.
https://www.facebook.com/anneli.sussili

class='post-footer'>