onsdag 10 maj 2017

Nyckeln till att skapa ditt liv och nå framgång är att höja din frekvens till högre nivåer.Att kunna stråla och vara lycklig kan faktiskt alla vara men man måste bli medveten om det och just veta, bli medveten om sin egen känsla, vilken frekvens är jag i och hur kan jag påverka den på olika sätt för att må som allra bäst.
Att inte känna sig pigg, allert och full av inspiration kan kännas väldigt tungt ibland. Motgångar kommer till en hela tiden och man dras ner. Man står och stampar på samma väg och man kanske till och med börjar klaga, då är det dags att ta tag i ditt liv... 
VAD VILL JAG EGENTLIGEN?
Vad har jag för känsla just nu ?
Vad är det som tynger mig?
Varför reagerade jag så?
Prata och fråga dig själv du kommer få ett svar.
En känsla är en upplevelse och den kan man påverka och genom det är att ta reda på vad är det som plågar mig just nu...
Att bli medveten och acceptera den, ibland måste man förlåta för att kunna gå vidare.
Nyckeln till att skapa ditt liv och nå framgång är att höja din frekvens till högre nivåer.
När man gjort det så gör något som du gillar, ta hand om dig.
Att vara med människor som du vill vara med eller göra gör att du du faktiskt kommer dit snabbare eller så kan man använda sig av bilder, läsa böcker, lyssna på musik som du går igång på, var kreativ som ta fram målarpenseln och låte den flöda på, gå på föreläsningar, kurser där du gillar och har människor som du vill vara som, hänga med... dra till dig dem genom att vara där de befinner sig.
Att hitta en så bra känsla är viktigt för det är den som kommer styra dig, trycka ner dig om du inte medvetet gör något åt det.
Ta hand om sitt yttre är lika viktigt som sitt inre. Ta för vana att varje gång du tittar på dig i spegeln, gör då en vana att LE och säg Jag Älskar dig jätte mycket!!!
Nyckeln till allt skapande är att höja sin frekvens till den högre nivå eller frekvens, få till en otroligt bra energi steg för steg varje dag och mata den med massor av kärlek.
Jag lovar, bara genom detta enkla kommer du nå framgång, steg för steg...


Klä dig efter hur du vill vara, känn dig fri och låt inga hinder bestämma din klädstil utan det viktigaste är din känsla.
Det viktiga är att du ska få till dig den rätta känslan, en slags frekvens som är hög för att kunna påverka dig dit du vill vara.
Höga frekvensen eller känslan bildas energi som kommer påverka ditt liv.
Ju mer medveten du blir om det och vad du vill uppnå så kan du faktiskt skapa ditt liv efter precis vad som helst.
Det viktigaste är att du måste bryta den känsla när du är i ett tillstånd som plågar dig.
Jag själv gör det hela tiden och det har nu blivit så att jag kan känna av de olika frekvenser hos andra människor med genom att jag själv varit väldigt fokuserad på att höja min egen energinivå.
Ända sen jag varit liten har jag hört av mina föräldrar, omgivning...
VARFÖR TAR DU SÅ LÄTT PÅ SAKER, HUR KAN DU VARA SÅ GLAD HELA TIDEN...
När jag blivit vuxen och strävat efter att hitta min frihet så har många satt käppar i hjulet för de har inte förstått mig och varit på en helt annan nivå än vad jag befunnit mig.
Missförstånd skapas då av andra och det beror helt på att de är inte i samma energifält, samma känsla eller som man kan säga frekvens.
Alla känslor har olika energier, vibrationer och frekvenser.
Jag brukar tänka så här med höga frekvenser är ljusa och mörka frekvenser är mörka...vi vill gå mot ljuset och det mörka ligger bakom oss som tynger oss mer, det negativa.


Det är bara du som kan förändra dig och hur du vill att det ska vara och att göra det medvetet är ett stort steg på väg, du kommer skapa ett liv efter hur du mår, vill vara mm.
Du är ju skaparen i ditt liv och genom ditt agerande kommer du att även påverka andra i din omgivning.

Kram AnneLi
designer & livsstilskonstnär

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Hej, du får gärna adda mig på facebook.
Där kan vi även ha kontakt med varann via chatt.
Jag är designer och Livsstilskonstnär med eget klädmärke till den mogna kvinnan samt homestyling både inne och ute. Är FastighetsAgent runt medelhavet där jag hjälper kunder som vill hitta ett eget boende eller vill skapa en investering med passivinkomst.
https://www.facebook.com/anneli.sussili

class='post-footer'>