onsdag 8 mars 2017

Färg som gör att du får mer framgång, bättre självförtroende och mår bättre.
Färger har en stor betydelse för oss människor.
Vissa färger blir man glad av andra nedstämda. 

Man blir påverkad av det och i vår kropp så känner man av vissa färger bättre än andra och på så vis kan man få bukt på vissa problem eller störningar i kroppen om man tar till sig färger.

Att ha på sig en färg man gillar så känner man sig mycket mer väl till mods och det ger goa energier som är bra för oss...

Har man på sig en färg som man inte känner sig bekväm i vad händer då...
Man blir inte särskilt glad att titta sig själv spegeln, man kanske känner sig blek eller mer direkt dålig att bära den färgen på sig.

Är du med... 
visst vet man nästan bäst själv vilken färg man gillar?

Färg som gör att du får mer framgång, bättre självförtroende och mår bättre.
Färger har en väldigt stor betydelse för oss människor och det behöver inte vara att man har på sig den utan där man omger sig med... arbetsplatsen, hemmet eller var som helst så har färgerna en väldigt stor betydelse för vårt välmående.


Kursen Dress Like a Rockstar tar vi upp en hel del om färger och förståelse över detta som du själv kan vara med att påverka, för att 
BLI DITT BÄSTA JAG.

Mer info om onlinekursen eller om du vill göra hela utbildningen och bli en Style4ever coach,
klicka på länken.


Kram AnneLi 
Designer & Digital LivsstilsInspiratör

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Hej, du får gärna adda mig på facebook. Där kan vi även ha kontakt med varann via chatt. Jag är designer och Stilexpert med eget klädmärke till den mogna kvinnan samt har äran att jobba med en livsstil som kan visa fler möjlighet till att få mer kul, självförverkligande, tjäna mer och umgås mer med familj, vänner och även hitta nya bekantar världen över.
https://www.facebook.com/anneli.sussili

class='post-footer'>