fredag 18 november 2016

Min passion är ju att styra mitt liv efter mina önskningar och sedan hjälpa andra att nå det.Hemma igen och känns fantastiskt att fått varit med om så mycket personlig utveckling som denna Berlin resa har varit.

Nu har vi bokat till Florens i februari där ett stort event Momentum skall vara.
Man kan aldrig lära sig för mycket och vara öppen mot nya utmaningar som man själv sätter är en riktig passion för livet.

Min passion är ju att styra mitt liv efter mina önskningar och sedan hjälpa andra att nå det med...kan jag så kan alla!!!

Jag har varit med om massor av misslyckande och saker som hänt i mitt liv, dessa har gjort att jag är den jag är och tror på mig.

Tillsammans med likasinnade blir man stark och just att kunna acceptera det som varit, mötas av nuet är magiskt.

Jag älskar mina koncept som är en som röd tråd i mitt företagande som designer och livsstilskonstnär.
2008 tog jag klivet ur min trygghet och gick mot min passion att få frihet att bestämma var, när jag vill arbeta..💛

Inget traditionellt jobb passar mig som 7-16 utan dygnet har 24 timmar och jag sätter själv när arbetet som är som min hobby skall göras...💛

 Man måste ju göra något för att få resultat annars stannar det bara till en dröm och det vill jag inte utan nu är jag starkt mot min dröm, passion att leva fullt ut av det jag brinner och har passion för.


Önskar er en fantastisk helg,
Kram AnneLi

Vill du bli vän med mig på facebook, så finns jag här


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Hej, du får gärna adda mig på facebook.
Där kan vi även ha kontakt med varann via chatt.
Jag är designer och Livsstilskonstnär med eget klädmärke till den mogna kvinnan samt homestyling både inne och ute. Är FastighetsAgent runt medelhavet där jag hjälper kunder som vill hitta ett eget boende eller vill skapa en investering med passivinkomst.
https://www.facebook.com/anneli.sussili

class='post-footer'>