lördag 15 oktober 2016

Byxor för den unika kvinnan som ger massor av olika variationer.


 Att ha byxor till klänningen, kjolen eller långjumper är perfekt och snyggt.

Stilen kan bli hur mycket variationer som helst.

Här ovanför har Marie på sig Alice byxan med fräck volang kantning nertill i sammet stretch och utanpå Anna V en långjumper med spets och ekologisk ribb trikå samt en scarf i chokladbrun som är handgjord...


 Byxan Alice i svart sammet stretch... Svart Väst med lika volang kantning som boutcut byxan Alice och under Sara 105 tunika.


Vill man inte ha volang kantning nertill passar Ebba byxan perfekt...härmed en söt spetskant men kan få helt utan spets med.

Alice 104 i jersey viskos till det har jag på mig Sportty 102 linne i eko ribb och Toscana den handgjorda tröjan i laxrosa.


 Volang behöver inte vara mycket utan som den detalj bara som blir det här unika som jag gillar så mycket och dessutom blir kvinnlig...

Adolfina 104 tunika i jersey viskos med Alice volang kantning på ärm blev det här unika och passar så bra ihop med Alice byxan... blir en bra kombo och varför inte något handgjort ovanpå... :)


 Carola leggings är helt rak och finns nertill en organza kantning eller om man bara vill ha en overlock kantning nertill... helt rak i modellen och inga utsvängda ben som Alice och Ebba byxan.

Beställning av Sussili clothes kan ske via mig, e-handel eller via en PS by SussiLi ( Personlig Stylist).

Shop Online, lite axplock en PS by SussiLi har tillgång till mer och hjälper dig att få det som passar din stil och personlighet;


Vill du veta mer hur du kan bli en PS by SussiLi, klicka på länken nedan;


Vill du få bra rabatter på SussiLi clothes, home, vintage, online kurser, styling inside and Out mm;

 


Kram Anneli
lifestyleclub4you@outlook.com

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Hej, du får gärna adda mig på facebook.
Där kan vi även ha kontakt med varann via chatt.
Jag är designer och Livsstilskonstnär med eget klädmärke till den mogna kvinnan samt homestyling både inne och ute. Är FastighetsAgent runt medelhavet där jag hjälper kunder som vill hitta ett eget boende eller vill skapa en investering med passivinkomst.
https://www.facebook.com/anneli.sussili

class='post-footer'>