onsdag 6 juli 2016

Jeanne d´Arc Living, JDL Clothes som har lite mer volanger och vintage känsla. Gillar man de härliga volangerna, vintage känslan så är JDL Clothes det som gäller.

Det är danskt design.

Många av dessa kläder kan man ha hängande på en galgen eller en provdocka så blir det som en extra detalj i hemmet.

Denna ovanför är väl för söt!Tunna bomullsblusar med fin brodyr passar bra ihop med SussiLi Clothes, tänk denna blus utanpå och sen under har man ett Sportty linne under som är lite längre och utanpå det hela en handgjord väst... BOUTCUT modellbyxan som är ankellång som Ebba eller Alice blir läckert till.

Jeanne d´Arc Living, JDL Clothes som har lite mer volanger och vintage känsla.

Vill man ha dessa kläder innan företaget går på semester så skriv till mig eller skriv här om det är något du vill ha... före den 12 juli behöver jag order för att ni ska få den snabbt.

Se bilderna även här under...om det är någonting och jag kan då lägga upp en större bild på det om man vill se mer av just det plagget du är intresserad av.Kram AnneLi
Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Hej, du får gärna adda mig på facebook.
Där kan vi även ha kontakt med varann via chatt.
Jag är designer och Livsstilskonstnär med eget klädmärke till den mogna kvinnan samt homestyling både inne och ute. Är FastighetsAgent runt medelhavet där jag hjälper kunder som vill hitta ett eget boende eller vill skapa en investering med passivinkomst.
https://www.facebook.com/anneli.sussili

class='post-footer'>