tisdag 21 juni 2016

Dagens Lifestyle - utmaning #6 är att göra ditt bildkollage!


Dagens Lifestyle - utmaning 6
är att dina ord du skrivit ner ska få ännu mer positiv energi och få bättre effekt.
Ta fram papper, sax och en massa tidningar. Nu ska du hitta fina bilder som du klipper ut och gör ett bildkollage av... Du kan även göra ditt bildkollage via datan av foton mm som du har och tycker om.

Här är video- klippet.


Mina ord som fick mig att MÅ BRA och som väckte känslor som gör mig glad, lycklig,varm i hela kroppen när jag läser det.

Strand, varma vindar, Härligt brus, en varm härlig känsla, Fri och Naket, Njuter, Härliga färger, Kul, Färgglada, Roligare och trevligare, Stolt, Älska och Vårda, Lycklig, Acceptera, Tacksam, Jag är Jag.För att få ännu mer känsla av det hela så ska mina ord jag skrivit ner få en bild som ger mig en tanke så att orden och bilderna kan höja ännu mer av må bra energier så att känslorna bara sprudlar i överflöd.Antingen kan man göra ett bild kollage av det hela på papper med olika urklipp från tidningar eller så tar man bilder från datan som man har sparat och gör ett kollage av det hela.
Viktigaste är att du ska komma åt dem och se dessa varje dag tills du bara känner känslan genom att tänka orden du skrivit ner...

Bilderna och orden kan förändras också med tiden, så nya bilder och ord kan komma som man  ersätter eller lägger till.

Det viktigaste är att det ska kännas rätt för just dig!!!

Mot ditt sanna JAG och den du älskar mest av allt på jorden som du gärna vill dela med dig av mot ett gladare, positivare och roligare liv.

Är du positiv och glad så smittar det lätt av sig till andra.

Här är mitt bild kollage från den fantasidröm jag hade och orden jag skrev som blir som en påminnelse på min känsla av att Acceptera att Jag är Jag och väldigt Stolt att vara just JAG!!!


 Standen, vågorna, underbar härligt brus...


Kul, roligare och trevligare...NJUTER... 


Fri & Naket...

Härliga färger...

Älska, Vårda...


 STOLT!!!


 TACKSAM!!!JAG ÄR JAG och duger precis som jag är...


Imorgon är det sista delen av Lifestyle - utmaningen,
hoppas vi hörs!

Kram AnneLi

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Hej, du får gärna adda mig på facebook.
Där kan vi även ha kontakt med varann via chatt.
Jag är designer och Livsstilskonstnär med eget klädmärke till den mogna kvinnan samt homestyling både inne och ute. Är FastighetsAgent runt medelhavet där jag hjälper kunder som vill hitta ett eget boende eller vill skapa en investering med passivinkomst.
https://www.facebook.com/anneli.sussili

class='post-footer'>