onsdag 22 juni 2016

#7 Lifestyle - Utmaning, Fortsätt att drömma, fantisera och känn tacksamhet och glädje!!!Sista avsnittet av detta utmaning att få en förändring och acceptera sitt bästa jag
Dessa 7 övningar kan du använda till mycket inte bara att gilla sin kroppsdel.

Du har mål som du vill ha, göra eller förändra och det kan man dra till sig på olika sätt men du måste verkligen veta vad det är och sedan se till att få en positiv energi nivå för att nå detta.

Inte bara göra det en gång och sedan tro att det ska fungerar utan du måste få det till en brinnande önskan att verkligen vilja det.

Genom olika verktyg som exempel detta LifeStyle  - Utmaning kan detta kanske hjälpa dig,  som kan vara början på något nytt för dig.

Fortsätt att drömma, fantisera och känn tacksamhet och glädje...
Låt flera få ta del av det med så att alla får möjlighet att göra förändring i sitt liv att må bra och njuta av livets alla möjligheter som finns i överflöd till oss alla.


Här är video - klippet
Frågor,tankar eller funderingar som du kanske har så kan du jätte gärna skriva det på SussiLi.se på facebook eller adda mig som vän så kan du skriva ett privat meddelande om du vill.

Här är SussiLi.se på facebook

Här är Bild kollaget som jag gjorde via mina foton


 
 


 


På återseende,
Kram AnneLi 

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Hej, du får gärna adda mig på facebook.
Där kan vi även ha kontakt med varann via chatt.
Jag är designer och Livsstilskonstnär med eget klädmärke till den mogna kvinnan samt homestyling både inne och ute. Är FastighetsAgent runt medelhavet där jag hjälper kunder som vill hitta ett eget boende eller vill skapa en investering med passivinkomst.
https://www.facebook.com/anneli.sussili

class='post-footer'>