söndag 19 juni 2016

#4 Lifestyle- utmaning dag 4, det dokumenterade brevet.Jaha...då fortsätter vi dag 4.

Är ni med...

#4 Lifestyle- utmaning dag 4, det dokumenterade brevet.

Efter avslappning och andning så skulle vi låta fantasin få vara med genom att designa sin egen dröm om att få uppleva en riktigt bra  MÅ BRA KÄNSLA!!!


Jag la mig igår i soffan och andades långa djupa andtag och sen började jag försöka att fantisera och drömma... sakta men säkert kom det och började med en skön, varm strand någonstans i världen och ett fantastiskt badrum kom upp i härliga färger där jag var huvudperson och började göra olika frisyrer på mig själv...

Jag dokumenterade det och sedan när jag läste upp det i detta video klipp så förstärkte min känsla ännu mer... det känns som en en helt underbar upplevelse... PROVA NI MED!!!

LÅT FANTASIN TA MED DIG I DRÖMMARNAS VÄRLD DÄR DU ÄR HUVUDPERSONEN.

Se här video klippet


I morgon fortsätter vi vidare i utmaningen att Älska sin kroppsdel...
Lifestyle - utmaning 5 är då att ringa in de ord som du skrivit ner från din dröm-fantasi berättelse samt de orden du ringat in ska du dessutom skriva ner på ett papper med så du har dessa dokumenterat med.Du ska känna att du mår bra av de orden du ringar in och får den här glada positiva energi när du läser det, du kommer ihåg känslan du känner av din dröm-fantasi, den ska kittla lite grann och känna lite utmanande att du verkligen gjort det...din egen upplevelse i fantasins värld.


Sedan att läsa sin berättelse tyst för sig själv med ett leende på läpparna innan man lägger sig och det första man gör innan man kliver upp på morgonen.

När du läser det så känn en stolthet att du accepterar dig precis som du är.

I morgon fortsätter vi och då blir det ett video klipp till,

KRAM AnneLi 
Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Hej, du får gärna adda mig på facebook.
Där kan vi även ha kontakt med varann via chatt.
Jag är designer och Livsstilskonstnär med eget klädmärke till den mogna kvinnan samt homestyling både inne och ute. Är FastighetsAgent runt medelhavet där jag hjälper kunder som vill hitta ett eget boende eller vill skapa en investering med passivinkomst.
https://www.facebook.com/anneli.sussili

class='post-footer'>