onsdag 2 mars 2016

Att få en yttre och inre frid genom att man accepterar sig själv som man är och då blir det automatiskt att man accepterar andra.

 MINA FAVORITER ÄR CITRON, INGEFÄRA OCH COCOS!


 Varje morgon så sätter jag på kastrullen och kokar mitt vatten där jag har ingefära, kummin och koriander i och sen tillför jag citron och cocos...smaken blir magiskt!!Eftersom jag är en kaffe älskare så har jag börjat med att använda 1 tsk cocos i det med.

Blir en riktig energibomb.

Använder alltid ekologisk cocos!För mig handlar det om att hitta det som passar mig och min vardag att jag gör saker som känns rätt för mig och sedan att det ger så mycket tillbaks med till min kropp att jag mår bra.

Cocos och mitt vatten med örterna i gör att magen mår riktigt bra, känner mig inte lika svullen och kramper som innan...bara det gör att jag känner mig fantastiskt lycklig.

På senare år har jag förändrats också i mitt tänk, utvecklats och lyssnat mer på mig själv, mitt inre och känner att jag vill skapa en bättre värld och särskilt att göra det tillsammans med flera.
 Att få en yttre och inre frid genom att man accepterar sig själv som man är och då blir det automatiskt
 att man accepterar andra.


Bästa Kramar till dig.
Jag finns dagligen på facebook och vi kan gärna bli vän där om du vill.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Hej, du får gärna adda mig på facebook.
Där kan vi även ha kontakt med varann via chatt.
Jag är designer och Livsstilskonstnär med eget klädmärke till den mogna kvinnan samt homestyling både inne och ute. Är FastighetsAgent runt medelhavet där jag hjälper kunder som vill hitta ett eget boende eller vill skapa en investering med passivinkomst.
https://www.facebook.com/anneli.sussili

class='post-footer'>