torsdag 4 februari 2016

Gruppen Slottsbrudarna som vi kallar oss är ett Expert Team som är egna entreprenörer.


Hej på er!
Nu var det ett tag sen det blev uppdatering här men ibland blir det så och man hinner inte med.

jag finns ju dagligen på facebook så där kan man nå mig eller få uppdateringar.

Vi har fotograferat en hel del nytt som kommit till i SussiLi kollektionen med nya handgjorda styles med a la bohemia chic känsla.  Kommer visa dem här strax samt håller på med en yoga kollektion som jag hoppas ska bli klart snart med.

Gruppen Slottsbrudarna som vi kallar oss är ett Expert team som är egna entreprenörer med expert på sina områden och vi alla har en gemensam plattform som vi kallar LifeStyle4You  och de kommer få presentera sig här i gruppen vad de kan erbjuda dig som kanske känner och vill bli en VIP LifeStyle medlem med massor av förmåner inte bara med mina kläder utan massor av annat trevligt med som ska KUNNA FÅ VARDAGEN ATT BLI DET HÄR EXTRA TREVLIGT MED, KANSKE NÅGOT MAN GÅR OMKRING OCH LÄNGTAR EFTER ELLER VILL FÅ EN GEMENSKAP ATT FÅ ÄNNU ROLIGARE I LIVET.


Den 14 februari klockan 21:30 kan du lyssna på några av oss via Hangoutshow om det vi inte talar om - att VÄLJA livsstil!  

Maria Appelqvist är värd
 
Denna Hangout samlar ett antal kvinnor (vi i Slottsbrudarna)  som alla gjort ett MEDVETET val. Ett val som handlar om att VÄLJA njutning. Sin nya livsstil. Samarbete. Systerskap och mer affärer.
 


 Bästa kramar till er,
AnneLi

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Hej, du får gärna adda mig på facebook.
Där kan vi även ha kontakt med varann via chatt.
Jag är designer och Livsstilskonstnär med eget klädmärke till den mogna kvinnan samt homestyling både inne och ute. Är FastighetsAgent runt medelhavet där jag hjälper kunder som vill hitta ett eget boende eller vill skapa en investering med passivinkomst.
https://www.facebook.com/anneli.sussili

class='post-footer'>