måndag 6 juli 2015

Enkla och bra saker att göra som man hittar på olika loppis och auktioner.


Man kan fynda och göra om saker som man hittar på loppis och auktioner. 
Att ta vara och göra om gamla eller nya saker som man inte gillar till något som passar en just nu bättre då är ett enkelt och bra tips att använda textilier eller målarfärg. 

Gamla böcker får ett nytt utseende med textiler eller använda sidorna inuti och göra något skoj med det. 

Får visa sen vad jag gjorde av vykort och gamla böcker sidor och målarfärg...ett kul tips till att ge till kunder med. Blir väldigt personligt.

Får ta det i ett annat inlägg.
Enkla och bra saker att göra som man hittar på olika loppis och auktioner.

Oj vad jag har ändrat och förändrat massor av saker jag har hemma.

Att åka på olika Loppisar eller auktioner är så skoj och finns massor av sånt nu i sommar. Man kan både fynda och hitta annorlunda saker.

Det kan vara gamla böcker, textiler, dukar, lakan, stolar, fåtöljer, bord, krukor mm... 

Gamla dukar kan du använda på en kudde och sy fast eller om man inte orkar sy så kan man klistra det med ...textillim. Går alldeles utmärkt!!!

Jag hittade en massa krukor som inte var så värst snygga men hade en fin form, då var det bara att ta fram målarpenseln och måla om dem. För att göra det ännu mer personligt så satte jag dit siden och spetsband runt dem och hängde en söt berlock på. Det finns ett uppsjö av gamla fina tavelramar eller nötta speglar och det blir fantastisk häftigt att sätta det på väggen och blanda både speglar och tavlor i en härlig mix tillsammans.
Det gör inget heller om det är olika ramar eller storlekar utan sätt ihop flera stycken på en vägg och  våga utmana sin egen stil till något personligt.

Den här gamla stolen fick ett helt nytt utseende med lite färg och fräckt tyg.

Puss & Kram,
AnneLi

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Hej, du får gärna adda mig på facebook.
Där kan vi även ha kontakt med varann via chatt.
Jag är designer och Livsstilskonstnär med eget klädmärke till den mogna kvinnan samt homestyling både inne och ute. Är FastighetsAgent runt medelhavet där jag hjälper kunder som vill hitta ett eget boende eller vill skapa en investering med passivinkomst.
https://www.facebook.com/anneli.sussili

class='post-footer'>