måndag 15 juni 2015

Sista dagen att vara med i företagarensbloggutmaning!!


Hej och God förmiddag!!

Idag börjar 1:a dagen med #företagarensbloggutmaning som jag är med i och det håller på till den 15 juli och just nu är vi 15 stycken. 

Är du sugen att utmana dig själv att blogga mer, få tips och idéer, nya bloggvänner mm...

Då ska du anmäla dig här...http://www.ekkowebsolutions.com/bloggutmaning

Ibland när man ska blogga så saknas inspirationen, vad ska jag berätta nu om osv... 

Jag är som sagt dyslektiker och det har jag inte gått ut förut och berättat. Min mamma har det och syster men jag har liksom förtränkt det och inte trott att jag har det men nu när jag är i den här åldern så struntar jag i det och gör mitt bästa så att det blir lite stavfel här och där det bjuder jag på det.

Det är min personlighet och jag känner faktiskt att jag kan vara lite stolt över mig själv att jag vågar mer gå ut och berätta om det och göra det på mitt sätt.


Att ha dyslexi betyder inte att man är korkad, utan att man fungerar på ett annat sätt. Det är nog därför jag älskar att hålla på med olika saker som målning, skapa olika koncept, designa kläder mm
Kallar mig själv för Designer & Livsstilskonstnär!

Att skriva och göra blogg, utmana mig själv att göra saker som känns otäckt har varit tufft men jag är en envis person så det har verkligen blivit en positiv lösning för mig att göra sånt som jag annars aldrig vågat innan.

Bloggat har jag gjort till och från i 5 år här på denna blogg och det är fantastiskt kul att gå tillbaks till och läsa, som en dagbok...så ni som står där och funderar HÄNG PÅ BLOGGUTMANINGEN och bli med i vårt bloggteam i 30 dagar. http://www.ekkowebsolutions.com/bloggutmaning


 
Puss och kram till er,
AnneLi

class='post-footer'>