onsdag 17 juni 2015

Nätverksträff ger samarbete, networkmarketing

 Trevlig nätverkslunch med massor av drivna entreprenörer hos Eyra Cafe & Bistro i Örebro.

Superbra presentation från http://www.fruition.se/ 

Där fick man lite idéer om hur onlinemarknadsföring kan gå till, kika gärna in på sidan.

Nätverksträff ger samarbete, networkmarketing...Ikväll blir det träff med en del av teamet och b.la från Malmö där jag har en tjej som är helt otroligt duktig och gjort att det vuxit så det knakar där nere och nu är hon på G ut i vida världen med. 
Fantastiskt trevligt att kunna träffas i verkliga livet med samt en del annat smått och gott som jag kommer berätta om här på bloggen som ligger mig och säkert många fler "varmt om hjärtat".Har Du också en 40/40/40 plan för ditt liv? 

Vilket innebär att du jobbar 40 timmars arbetsveckor under 40 år av ditt liv för att sedan gå i pension och leva av 40% av din lön eller det kanske blir så att endast 30% får vi i framtiden om det nu finns några pengar kvar.

 Många är vi som är uppfostrade med denna planering för framtiden. Skaffa dig en utbildning och sedan ett jobb. Jobba sedan hårt i hela ditt liv för att sedan försöka överleva pensionen.  

Nej fy sjutton det vill jag inte!! 
Många med mig tänker nog likadant men en del har inte vågat att riktigt ta steget och ändra sitt tänkande att verkligen hitta ett nytt sätt att göra en förändring på det hela. Att bli sin egen entreprenör utan några dyra omkostnader som anställda, lager, hyror mm

Men är man tillsammans och hjälps åt, jobbar som ett team då blir det mycket enklare och roligare med.

Det är det jag gör ihop med mitt designföretag, jobbar i denna fantastiska Rese & Upplevelse företaget som har ett koncept som inte kostar skjorta utan man får både uppleva mer och förändra andras liv samt det bästa av allt som gör att man inte behöver tänka på det orangea kuvertet för att få en passiv inkomst.
 Man kan styra sin tid helt och hållet...alla har vi 24 timmar, eller hur? och man avgör själv vilka timmar man vill prioritera på sin business.Mat, dryck & skumpa blir det ikväll...
Att träffa likasinnade människor, skratta, ha kul och göra business är galet bra!!

Puss & kram till Er,
AnneLi
Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Hej, du får gärna adda mig på facebook.
Där kan vi även ha kontakt med varann via chatt.
Jag är designer och Livsstilskonstnär med eget klädmärke till den mogna kvinnan samt homestyling både inne och ute. Är FastighetsAgent runt medelhavet där jag hjälper kunder som vill hitta ett eget boende eller vill skapa en investering med passivinkomst.
https://www.facebook.com/anneli.sussili

class='post-footer'>