söndag 28 juni 2015

Min favorit parfym som doftar gott hela dagen och kvällen.


 Idag har jag varit flitig värre och kan känna mig riktigt stolt.

Det är många år som jag skrivit här, tror det är från 2009 eller 2010 och det som är så kul med en blogg det blir som en dagbok att gå tillbaks till och läsa. 

Nu har jag bestämt mig att här på denna blogg ska det bara vara kläder från mitt eget klädmärke SussiLi by Sweden, makeup tips, hälsa, heminredning och lite från min vardag.

Saker som jag älskar och pysslar med när jag inte jobbar online.

För 1 år sedan började jag med att komplettera mitt företagande som designer med ett Rese och Upplevelse företag, där jag erbjuder att man kan jobba med mig i mitt team online samt erbjuda medlemskap i en Rese och Upplevelseklubb.

Förrut har jag skrivit en del om det här på bloggen men nu har jag gjort en ny blogg som bara ska handla om detta. Onlinebusiness, olika förslag på resmål, olika aktiviteter på tema som kan vara dykning, fotboll, golf, skidåkning, Disney, spa, matlagningsresor,
självutveckling, hur man kan bli sin egen entreprenör mm och den bloggen heter då


sedan har jag även gjort en ny facebooksida också som ni gärna får GILLA och DELA till vänner och bekantar som heter likadant,


Att jag är en stor älskare av parfymer vet nog de som känner mig. Förr för ca 25- 30 år sedan var man lite knäppare än nu för då tog jag inte en parfym på mig utan blandade flera olika sorters, då kan ni tänka vad jag luktade och stackars dom som är allergiska..." inte kul".

Men nu är jag ju mer vuxen...hmmm... så min favoritparfym som jag nu har haft  mer än 1 år är 

Karolina Kurkova EdP Min favorit parfym som doftar gott hela dagen och kvällen.


Flaskan är helt underbar också samt det räcker bara med en liten dutt på halsen och handleden så räcker doften hela dagen. Jasmin,tuberosor, vanilj och lite sötma från honung... en riktig magisk doft.

Pris för 50 ml endast 399 kr.
Hur billigt kan det vara för parfym!!! 

Finns flera olika varianter också så ta en koll genom att,
Puss & Kram
Önskar er en fin söndag!
AnneLi

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Hej, du får gärna adda mig på facebook.
Där kan vi även ha kontakt med varann via chatt.
Jag är designer och Livsstilskonstnär med eget klädmärke till den mogna kvinnan samt homestyling både inne och ute. Är FastighetsAgent runt medelhavet där jag hjälper kunder som vill hitta ett eget boende eller vill skapa en investering med passivinkomst.
https://www.facebook.com/anneli.sussili

class='post-footer'>