måndag 29 juni 2015

Här visar jag lite olika förslag på ekologiska kläder från SussiLi by Sweden


 Ekologiskt känns så bra att ha på sig. Jag använder mycket ekologiskt både i matväg och det som jag har på mig. Tycker det är viktigt både för sig själv och miljön.

Här visar jag lite olika förslag på ekologiska kläder från SussiLi by Sweden

Ekologisk ribb trikå har jag på många av plaggen. Det är en skön bomull med otroligt bra kvalité.

Den ni ser på bilden ovanför heter Anna 104 och har lite spets och rynk på ärmen, den finns i flera olika utförande också om man nu inte gillar rynk.Här ser ni en kort modell på Anna fast jag döpte om den till Anna-Lisa istället och satte spetsband nertill och t-skirt ärm men skulle man vilja ha trekvarts eller lång ärm så går det också.

Färgen heter mullvad och den är så fin ihop med vitt... så därför blev det vita spetsband men jag kan tänka mig att det blir tufft med svarta spetsband och långärmad på vintern.Här har vi Anna R 105 som är extra långärmad samt rak ärm istället för den med rynk och spets.


 och så finns det såklart utan ärm och här har jag taget ekologisk singeljersey viskos istället för ribbtrikå.


Ylva 104 heter den här tunikan och är i ekologisk ribbtrikå i färg offwhite. Ylva är en A-formad modell med luva baktill som är kantad med fina sidenband inuti.  Snibb nertill och vill man förlänga den så passar en längre underklänning i singeljersey viskos eller så en kjol. snyggt när der syns som en kantning nertill.

Man kan givetvis ha den som den är till ett par byxor eller nåt. Jag gillar det handgjorda väldigt mycket så att ta en handgjord kjol under är inte helt fel och så kanske en handgjord väst utanpå. 

Lager på lager utan att bli bylsigt och varmt. 
Det naturliga materialet andas så man blir inte lika svettig i det som men polyester eller nylon.

Vad har jag på mig här då... jo "först Carola leggings och underklänning Beata 101 utan ärm i färg mullvad och utanpå det en vit bomull/lin tunika med överdelen i ekologisk ribbtrikå".

Är det något som saknas i vår Shop Online så går det bra att skriva här i kommentaren, kanske det är något ni skulle önska, fråga om pris eller nåt... "här är annars"...
Puss & Kram,
AnneLi

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Hej, du får gärna adda mig på facebook.
Där kan vi även ha kontakt med varann via chatt.
Jag är designer och Livsstilskonstnär med eget klädmärke till den mogna kvinnan samt homestyling både inne och ute. Är FastighetsAgent runt medelhavet där jag hjälper kunder som vill hitta ett eget boende eller vill skapa en investering med passivinkomst.
https://www.facebook.com/anneli.sussili

class='post-footer'>