onsdag 14 januari 2015

Work Online With Us, LifeStyle på hög nivå

 
Hur många på en skala mellan 1-10 ÄLSKAR SEMESTER att umgås mer med nära och kära, upptäcka nya saker eller bara få vara.
 
Jag har haft turen att kunna vara i Spanien väldigt mycket där mina föräldrar har hus i Torrevieja sen 1984. Vi har tillbringat nästan varje år som sommar, alla lov när barnen var små men nu vill både maken och jag upptäcka andra ställen och inte bara 1-2 gånger / år utan kunna ta fler korta semester-vistelser på olika platser runt om i världen. 
 
 
Att jag hade turen att möta en facebookvän som ville presentera detta för mig sommaren 2014 är precis i rätt tajming för jag letade verkligen efter ett LifeStyle komplement till mitt företagande med SussiLi by Sweden.
 
Att knyta ihop säcken och kunna få ett Lifestyle koncept som gör att man kan jobba med detta online, digitalt var du än befinner dig i Världen samt kunna designa egna resor och upplevelser.
 
 
Hösten 2012 vann jag och en väninna en kurs i digitala affärsmodeller och under dessa åren har jag tagit fram flera olika koncept som matchar företagets verksamhet som ska göra att man kan jobba mer digitalt bara man har en Internet uppkoppling. Styra över sin egen tid o.s.v. 
 
 
Att få det hela att kunna bli ännu mer bättre och kunna automatsera det hela så att jag kan fokusera mer på mina kunder och samarbetspartner. Jag tog steget och ändrade om min hemsida eller rättare sagt tog bort min E-handel med en leverantör som jag haft i 5 år och gjorde en ny hemsida med nytt namn också.
 
 
Där har jag hela min verksamhet, både SussiLi kläder med E-butik, online kurser, resor och heminredning som gardiner, tyger mm.
 
 
LifeStyle på hög nivå!!
 
Jag finns dagligen på Facebook, dit kan du skriva, få hjälp eller om du bara vill connecta.
 
Gilla oss på Facebook:-Vi erbjuder dagligen nyttig info och erbjudanden:
 
Kram till er och så har jag lovat mig att blogga mer här under 2015. Visa kläder, mode, resor, personlig utvecklingstips, företagande m.m
Puss AnneLi
 

class='post-footer'>