fredag 11 juli 2014

Pris per person inklusive frukost tar hon nu endast 200 SEK / person.

 
I det här inlägget visar jag en hel del inuti i den gamla fincas på Mallorca. Jag hade tagit med gardiner, kuddar, stolsöverdrag, dukar mm som skulle sättas upp och fixas när jag var där och så har Marie tagit med massor av annat med möbler, hushållssaker som kastruller, glas, ljuslyktor mm.
 
Eftersom vi inte hade någon borr med oss så hade jag inte heller tagit med några gardinstänger så jag fick göra det bästa av det som redan fanns där.
 
Tanken är sen att köpa gardinstänger och höja upp det ändra från taket så att takhöjden känns högre än var det är samt att fönstren får mer ljus när jag då kommer sätta längderna mer på väggen istället.
 
Ljusa vita längder i linne passar in eftersom det är så mycket färg ändå av den naturliga stenen som finns på väggar, golv och vissa möbler.
 
 
 
Nackdelen är att det bara finns 1 badrum med toalett så det är därför man inte kan vara för många om man har kurs eller gästverksamheter... max 5 personer kan boka in sig för tillfället.
 
Jag ändrade och satte ljusa längder som är vaxad som draperi samt en skir lite snibb kappa i fönstret.
 


 
Köksdelen har ett riktigt gammal ruffig diskhov i sten och går i vitt & blått med gasspis.
 
 
Härliga öppna spisar finns det och den här ger kanon bra värme vintertid med en slags fläkt som sprider värmen i huset.
 
Eftersom det är ett stenhus så är det svalt och skönt på sommaren men på vintern kan det bli väldigt fuktigt och rått då passar den här super...:)
 

 
I vardagsrummet hade Marie tagit med sin stora skinnsoffa och kuddar som man kan mysa i och se någon bra film vintertid om man vill.

 
Utvändigt finns det en charmig brunn som vi hämtar färsk nyttigt vatten som går att dricka...super gott är det också :)
 
 
Invändigt igen så hade de massor av bruna stolar som jag satte på de vita linne stolsöverdragen på...blev så snyggt...:)
 
 
Ännu en värmekälla med otrolig charm vid matsalsdelen...två stolar blev fint där...att huset var möblerat var toppen och att det fanns en hel del charmiga möbler som jag kunde pryda alla mina vita tyger med.  


 
Det här är Maries rum och hon är mer färgstark än vad jag är så hon fixade till sitt lila rum och hängde en stor pläd som har färgerna lila, rosa och guld i...på väggen skulle den vara och bona till det ordentligt...så blev det och borrhjälp till det fick hon hjälp av ägaren till huset.
 
Blev riktigt mysigt, fast kanske lite för färgstarkt i min smak...men man blir inspirerad där inne. 
 
Det finns ett gästrum till som jag inte hade tagit kort på som jag hade satt upp 2 vita linne längder. detta rum är gästrummet på nedre botten...med plats för 2 personer.
 
Ett charmigt rum med sött fönster och stenvägg.
 
 
 
 
Sedan finns det en trappa upp där vi gjort ett showroom med SussiLi kläder...bilder visas i ett annat inlägg samt ett rum till som är gästrum som man får plats 4-5 personer med en terrass utvändigt.
 
Marie har målat golven samt en målare har anlitats för att få färg på väggen.
 
Möbler mm har Marie fixat och donat så där vet jag inte hur det ser ut för jag åkte hem innan det var klart...Marie får ta kort på det så vi kan visa er hur det ser ut.
 
Marie hyr ut dessa rum till riktigt bra priser och så kan vi använda det även till våra kursverksamheter också.
 
Pris per person inklusive frukost tar hon nu endast 200 SEK / person.
 
Mejla mig om det är intresse att komma till Mallorca och bo i en gammal finca.
 
 
Önskar er alla en bra dag,
Kram AnneLi 
 
 
class='post-footer'>