fredag 16 maj 2014

En gammal finkas från 1700- talet kommer bli både hennes hem och även showroom för SussiLi by Sweden, LifeStyles aktiviteter mm.

 
 
Kan inte riktigt fatta vad tiden tar i vägen...man vill hinna en massa och så springer klockan iväg så det gäller att bara kunna andas och försöka hinna njuta också.
 
Marie Louthander som varit PS by SussiLi några år nu tar steget vidare och lämnar Sverige ett tag och ska jobba med både SussiLi clothes, kursaktiviteter, Styling Inside and Out mm.
 
En gammal finkas från 1700- talet kommer bli både hennes hem och även showroom för SussiLi by Sweden, LifeStyles aktiviteter mm.

http://westyleyou.se/styling-inside-and-out/livsstilskurserochresor/ 
 
 
Gardiner fixar jag och de är snart klara, ska bara sättas upp...kanske det är någon Mallorca bor som är intresserad och vill ha läckra, designade gardiner till sitt hem...då fixar vi det så gärna :)
 
Drömmar får inte stoppas även om det bli motgångar utan tro på sin dröm och låt det man vill göra låta det ske även fast det kan vara tufft ibland.

Att våga göra något som känns obekvämt till en början blir aldrig värre...utan när man väl gjort det man själv vill och kämpat så kommer det kännas så mycket bättre när man har tagit steget att göra saker som ibland är obekväma. 
 
 
 
 

Önskar er alla en riktigt bra helg och mysfredag, AnneLi
class='post-footer'>