torsdag 10 april 2014

Man kan välja på att jobba med kläder eller heminredningsdelen eller kanske rent av båda två när man känner sig redo för det.

 
 
Jag jobbar även en hel del med olika gardinuppdrag och är ute hos kunder med att sätta upp gardiner och fixa till fönstren och lite annat som kan matcha gardinuppsättningen och bli en designad helhet.
 
Jobbar då lika som när jag hjälper en kund att hitta kläder att se helheten vem är det som ska ha gardinerna eller kläderna, vad är det för typ av människa och lyssnar väldigt noga så att det blir rätt... vill att kunden ska känna sig nöjd och har sin gardinuppsättning/ kläder i många år.
 
 

En gardinuppsättning ska kunna varieras med små medel för att få en förändring och på så vis tröttnar man aldrig på sin gardinuppsättning som först kanske kostar det en slant men på sikt blir det faktiskt billigare...likaså är det tänkt med kläderna jag designar och säljer till kunder och till våra Mode och Stilkonsulenter ute i vårt avlånga land.
 
De hjälper er som kund att hitta rätt och får då en Personlig Mode/Stylist som hjälper dig med att ge råd och tillsammans bollar ni fram vad som just passar dig.
 
Konceptet kallar jag för Personlig Stylist by SussiLi som är lika med PS by SussiLi lite mer kortfattat.
 


 
Man kan välja på att jobba med kläder eller heminredningsdelen eller kanske rent av båda två när man känner sig redo för det.
 
Jag har gjort olika baskurser för att man ska lättare kunna komma igång och få mer kött på benen samt som sedan kommer bli olika kurser hela tiden som ska hjälpa den blivande PS by SussiLi att komma igång.
 
Kostnadsfritt så klart!
 
Inga krav och du bestämmer hur mycket och lite du vill jobba!
 
 
Jag söker fler Mode & Stilkonsulenter så vet du någon som skulle passa eller kanske du är intresserad...tveka inte att höra av dig till mig.
 
 
Som extra bonus till dig som rekommenderar någon och att denne blir en PS by SussiLi får välja fritt varor av kläder från vår E-handel
 med ett värde av 1300 SEK från vårt rek. E-handelspriser.
 
Klicka på länken så kommer du till vår hemsida och välj SHOP ONLINE
 
 
 
 
 
 
Kram till er, AnneLi 
class='post-footer'>