tisdag 29 april 2014

Ingen av oss använde något mönster utan man klippte på måfå och provade på sig själv eller någon stol och sen syddes det hej vilt...mormor och jag.

 
Att jag gilla linnetyger är inte så konstigt... min mormor var galen i det och särskilt i inredning.
 
Hon klädde om stolar, sydde gardiner och det som blev över blev en kjol eller klänning...mormor kunde det här med att ta hand om spill och göra något av det istället för att kasta.
 
Att det förföljt mig som barnsben ända till vuxen ålder att ta till vara och göra något av det, hitta nya lösningar som man kan ha nytta av.
 
Det har min mormor lärt mig :)
 
Ingen av oss använde något mönster utan man klippte på måfå och provade på sig själv eller någon stol och sen syddes det hej vilt...mormor och jag.
 
Visst är det härligt att tänka tillbaks ibland och även ta en stund funderare på vem man är... jag är en som lever i impulsens stund  och gör det som faller in mig för ögonblicket och ibland blir det bra och ibland inte men det viktigaste är att låta det flöda så man inte bara stannar upp och tycker att det här går inte utan att man går vidare och ser nya möjligheter och tar lärdom av det som inte var bra...sån är jag .
 
 
 
Att blanda olika tyger med varann är spännande och här har vi Angela jackan i linne och ärmar i ekologisk ribbtrikå.
 
 


Här har vi den ruffiga Ulla shabby chic jackan med rivet lakna som ska fransa sig lite grann och bli så härligt ruffig.
 
Finns i storlek XS-L
 
Ibland har vi olika knappar på Ulla shabby chic så man vet aldrig vad det kan bli...:)
 
 


KRAM AnneLi
class='post-footer'>