måndag 7 april 2014

Hur mysigt var det inte att sitta där och se ut över utsikten och känna att vara här och nu


Nu är vi i Sverige igen och många turer blev det att åka runt bland de olika byarna och tittade på de olika finkas och gårdar på Mallorca.

Här är utsikten som vi stannade en stund och tog fram vår PICK-NIC låda med lunch i som hotellet vi bodde i hade fixat till oss.

Utsiktsplatsen är från Randa, en liten by.

Där var det favoritplatsen för många cyklister.


Kan man vara så lycklig och extas med att titta in i en pick-nic låda...ja det kan vi.

Hur mysigt var det inte att sitta där och se ut över utsikten och känna att vara här och nu...inte veta vad dessa dagar kommer bli utan bara låta det få sin chans att flöda.

 


Hotellet vi bodde på hade så fin utsikt...att kunna se hela strandpromenaden, havet och där sitter jag och tar mitt morgonkaffe och filosoferar :)Bild från vår balkong på kvällskvisten.

Vi var så trötta på kvällen efter allt åkande på dagarna så vi gick och la oss tidigt...ca 23:00 och somnade nästan bums av vågornas härliga ljud.

 


Det som var så otroligt var att vi fastnade för ett hus som egentligen inte var tänkt från början...det man hade tänkt var en gammal finkas men det som vi såg mest + på var att detta hus hade en helt annan karaktär...ett arkitekt ritat hus med en otrolig fräck design inomhus som blev den mysfaktor, möjligheter mm eftersom Marie ska bo där året runt och då måste det vara praktiskt möjligt också.

Visar mer bilder på det i ett annat inlägg och vad vi hade tänkt göra för aktiviteter mm för er där hemma.

Ny utmaning och att våga göra något som är lite skakig och darrigt är spännande.


Bästa kramar till er, AnneLi
class='post-footer'>