onsdag 19 mars 2014

Göra en förändring


Vart tog våren vägen idag...snöstorm, helt galet men bara att gilla läget.

Passar då på att finslipa E-kurserna som jag snart hållit på med i ett år och är nu äntligen klar.  

  Mirakel online kurs som jag kallar dem vänder sig till kvinnor från 35 år och uppåt.

Vad vill du? Vad kan man göra åt det? Vad är du villig att ändra? Hur ska du nå det?
För snart 1 år sedan började jag skriva efter mina egna erfarenhet och hur jag känner när man är i en ålder där mycket händer med kroppen. Att kunna hitta sig själv igen och just det som  "Vem är jag och vad vill jag med livet"...tankar kretsade hela tiden runt mitt huvudet och för att få utlopp för det hela så började jag skriva ner det på papper som sedan hamnade i datorn och sen blev som en slags e-kurs av det hela. Jag kände att jag vill göra det på ett annorlunda sätt, på mitt sätt, mina erfarenheter och vad jag tycker är inspirerande, kan jag hjälpa fler kvinnor i den magiska ålder så skulle jag bli ännu gladare och tacksam. Att jag vänder mig till kvinnor är för att jag själv är det och befinner mig i en härlig ålder...52 år nyss fyllda och är faktiskt riktigt stolt över det.


Jag är laktovegetarian och äter inte kött men fuskar med fisk och skaldjur ibland.
Gör egen vegetarisk mat och experimenterar väldigt mycket och har gjort det i över 26 år.

Kosten har gjort en hel del för mig och har man en tarm som är extra lång så måste jag tänka på vad jag äter för att må bra och slippa kramper mm.

När man kommer i ett skede i livet där man faktiskt börjar tänka på att man vill mer med livet och inte bara stanna upp här utan se nya möjligheter att det finns massor av mer även fast man kommer in i en slags trygghetsfas som är svår att bryta.
  6 avsnitt är nu klara...GÖRA EN FÖRÄNDRING kallas det där alla avsnitt är både praktiska med lite personliga uppgifter för just dig samt mejl/skype coaching.


Jag samarbetar även med Marie Louthander som är både Mode & Stilkonsulent by SussiLi samt certifierad inom coatching/NLP inom kommunikation, mental träning, personlig utveckling.


Bra att ha fler samarbetspartner som är bra på sina områden och hjälpa varann blir ett bra win to win koncept. 
KRAM TILL ER, AnneLi

class='post-footer'>